Tim sjenila Istra daje preporuku svim svojim aktivnim klijentima

Ukoliko ste aktivna osoba i ne može vas ništa zadržati na jednom mjestu, tim iz sjenila Istra pobrinuo se dati savjete sa čime dodatno zaštititi svoju kožu ukoliko ne možete ostati u hladu njihovih proizvoda.

Tim sjenila Istra kaže da je najbolja krema za sunčanje za vježbanje na otvorenom Supergoop! proizvod naziva 100% Mineral Sunscreen Stick SPF 50. Nije previše skup za toliki visoki faktor zaštite, jedini je problem što se malo teže može dobiti na našem području.

Tim sjenila Istra daje preporuku svim svojim aktivnim klijentima

Ako ste ikada stavili kremu za sunčanje prije trčanja, vjerojatno vam je poznat osjećaj peckanja u očima dok vam krema za sunčanje kaplje niz lice. Kako kažu iz sjenila Istra, stik je dobar način da dobijete kremu za sunčanje koja se ne razmazuje previše. Iz sjenila Istra predlažu ovu kremu u stiku iz Supergoop!-a, koja je bazirana na mineralima i nema tendenciju curenja. Također sadrži ekstrakt ploda masline, tako da je izrazito hidratantna.

Ako ste pak aktivan plivač, kako kažu iz sjenila Istra – najbolja mineralna krema za sunčanje za plivanje je  SkinCeuticals Physical Fusion sa UV zaštitom, SPF 50. Ovaj lagani losion je nešto skuplji, ali vrijedi tih novaca.

Dokazano je da je vodootporan do 40 minuta (otprilike u vrijeme kada biste ionako htjeli ponovno nanijeti kremu nakon plivanja). To je jedan od najboljih izbora jer sadrži cinkov oksid i titanijev dioksid, prirodne minerale koji štite kožu od ultraljubičastog, vidljivog i infracrvenog svjetla u našem okruženju. Pri vrhu je popisa tima sjenila Istra jer se lako upija u kožu bez osjećaja masnoće.

Ako pak želite kemijsku kremu za sunčanje za plivanje, tim sjenila Istra preporučuje Shiseido Ultimate Sun Protection Lotion WetForce kremu za sunčanje širokog spektra SPF 50+. Dermatolozi kaže da ova krema za sunčanje nudi zaštitu čak i nakon puno sati provedenih u vodi.