Želim imati Nespresso na poslu

Nakon što sam jako dugo odolijevala iskušenju prošle godine sam ipak pokleknula (kao i mnogi drugi prije mene) i kupila si Nespresso aparat za kavu.

Stoga već gotovo cijelu godinu uživam u toj finoj kavici kod kuće, a posebice se veselim vikendima kada mi jutarnja priprema Nespresso kave proširi fini miris po cijeloj kuhinji i dalje diljem kuće.

Ali imam sada jedan drugi problem – s obzirom da sam se navikla na tu finu kavicu kod kuće, sada dolazi do problema jer mi taj fini okus nedostaju ne poslu svakog dana. Zato mi je i pala na pamet jedna luda ideja, a to je da nagovorim direktora da nam kupi jedan Nespresso aparat za kavu i u uredu.

Malo sam proučavala i vidjela da je trenutno popularan novi Nespresso Momento čiji asortiman stvara potpuno novo iskustvo kave te transformira vaše radno mjesto jer je namijenjeno prvenstveno za urede. Izgrađen po posljednjem modernom bezvremenskom dizajnu, uz vrhunsku tehnologiju. Jednostavnost upotrebe za bilo koju vrstu Nespresso kapsula. Americano opcija –  za dulju opciju crne kave uz bilo koju kapsulu. A tu je i pametno održavanje – nikad tako jednostavno s modernom tehnologijom: mogućnost prethodnog održavanja, praćenje performansi, sve kako biste osigurali da uvijek možete uživati ​​u savršenoj šalici kave. A jeste li znali dodatnu stvar – da se kapsule od kave mogu reciklirati?

Isto tako, postoje dva modela trenutno:

  1. NESPRESSO MOMENTO 100:
  • Jednostruka ekstrakcija za 20 do 60 kava dnevno
  • Idealno za male i srednje tvrtke (+20 korisnika)
  • Kompaktan i svestran sa spremnikom od 3 litre 
  1. NESPRESSO MOMENTO 200:
  • Dvostruke ekstrakcije za 60 do 100 kava dnevno
  • Idealno za veće tvrtke (+40 korisnika)
  • Dvostruki kapacitet vode i izravni priključak za vodu

Ako nam direktor odobri bilo koji od ova dva modela, biti ćemo na dobitku sigurno.